<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Frankie Studded Boot]]>

$160.00

Sitter och drömmer om att dessa står i min skogarderob. wanties
De kommer från Nasty Gal

]]>
<![CDATA[WE/ARE/SHADOWS]]>

y o u   a r e   n o t   t h e   o n e 
  y o u    u s e d   t o   b e  .  .  .  .  .]]>
<![CDATA[2012/03/16]]>

Ledig idag igen. Så myser ner mig under täcket och kollar på .. one tre hill säsong 6.
Senare ska jag iväg till Alexandra och sova där under helgen, massa utgång.]]>
<![CDATA[...]]> ]]> <![CDATA[tredje dagen]]>

Är redan inne på 3:e dagen med melanotan. Än sålänge verkar det funka bra. Inte märkt några biverkningar, och tro mig, jag håller stenkoll på ifall jag skulle få någon oönskad fläck någonstans. Sägs ju att vissa har fått det. Men jag kan säga direkt, att aptiten försvann ganska fort. Känner mig nästan aldrig hungrig men jag försöker att äta något lite ändå. Även blivit törstigare men jag vet inte om det beror på sprutorna.

Visserligen ska jag väl inte säga för mycket. För som sagt är det bara tredje dagen. Det är minst 7 dagar kvar och det kan hända mycket på den tiden. Men jag tänker inte vara en tråkig och trångsynt svensson som inte vågar att testa något. Det sägs ju att man ångrar bara det som man aldrig gjorde.. Händer det något oroväckande kommer jag att sluta omedelbart. Och jag måste tänka på att jag testar typ 1, som verkar vara starkare än typ 2. Någon annan som testat typ 1? Biverkningar?

Kommer att köra en utvärdering av det här när jag är klar med första kuren. Om jag kommer att göra klart den. Men det verkar lovande just nu. Fast det har jag ju ioförsig sagt om mycket nu den senaste tiden, men då ska jag inte glömma att det här är sprutor.. Inga jäkla idioter till pojkar.]]>
<![CDATA[det är vår]]>

Hur lovely har inte vädret varit idag då? Tillochmed fått lämna den röda klumpiga jackan hemma och knallat runt i jeansjacka och solglasögon. Lyssnat på glad musik hela dagen och vart och jobbat en snabbis. Började morgonen med 20 minuter i solariumet, och gick sedan iväg till skolan. Och jag har tröttnat på riktigt så jag skolkar nästan mer än vad jag är där. Inte långt ifrån iallafall. Och imorgon är det uppsamlingsdag, jag har matteprov som kommer att gå åt helvete eftersom jag inte tänker att träna på det.

Snart är det helgen. Inte för att jag ser fram emot det utan bara för jag slipper skolka då. Appropå att det är vår på riktigt (bara för att byta ämne till något gladare) så har jag en liten (väldigt liten) spellista på spotify som jag tänkte dela med er av. Den lyssnar jag på ungefär 50 gånger per dag, och jag tröttnar inte. HÄR!]]>
<![CDATA[ooh so sweet']]>

Hämtade ut mitt andra paket idag. Woohoo nya kläder ;>

shorts med stjärnor&ränder // shorts med fakeläder // sex pistols tisha //
kiss tisha // svart döskalle tröja // hur_mysig_stickad_tröja-som helst med usa flaggan på // linne med döskallar och övrigt på]]>
<![CDATA[SPEED WEEKEND]]>


Den här helgen som har varit kommer att bli svår slagen framöver. Började med att pappa kom och hämtade mig i Fredags och vi åkte till Karlstad för att lämna min lillebror. En sväng in på biltema och pojkarna glodde ovanligt mycket när jag köpte kättingar. Konstigt. När vi kom hem tillbaka så lagade vi mat och kollade på film. Blev en tidig kväll för 05.30 på lördag morgon var det dags att gå upp för att åka iväg till Orsa och kolla på speedracing. Uggs är inget att föredra om man ska stå ute på blöt is hela dagen. Vi grillade och drack en massa öl, och vid fyra åkte vi mot Sunne igen. På kvällen var det kalas, på PP med Denise. Jag har aldrig dansat så mycket, och jag har aldrig haft så kul med så många personer (lider ju av folkskygghet) alkoholen var mestadels gratis för min del, och kvällen rann iväg fort men jag fick många fina minnen.

idag var jag i skolan. i 3 timmar.
sen sket jag i resten och åkte hem.
Känner mig lite extra glad när jag sitter ute i solen
och dricker cola ur glasflaska.

Träffade farmor idag också. Fick 500 i försenad födelsedagspresent.
Ja, dom pengarna går direkt till solariumet för den här veckan
kommer jag förmodligen att få hem mitt melanotan.
]]>
<![CDATA[HOLD ME TIGHT, TO YOUR HEART]]>

Hemma från skolan idag med. Enda skillnaden är att jag åkte dit först, och insåg ganska fort att det är ingen annan som kommer att vara där så jag kan lika gärna åka hem jag också. Så mamma hämtade upp mig och släppte av mig hemma. Fotat porträtt bilder och kollat på One Tree Hill. Och min syn blir bara sämre och sämre, jag vet inte riktigt vad som är fel men jag borde nog faktiskt kolla upp det. Jobbigt är det iallafall.

Senare ikväll ska jag till pappa. Och det blev ändrade planer så jag funderar på att ändra dom lite till. En tur till orsa kanske inte skulle vara så dumt? Nykter såklart. Chafför. Iallafall en bit av vägen. Men jag vet inte. Har inte ens frågat pappa än, så jag får göra det ikväll. Skulle faktiskt vara kul att hitta på något med han. Inte bara träffas i smått hemlighet hemma hos honom. Och vi träffas så sällan så ju mer, desto bättre.]]>
<![CDATA[10 saker om mig själv]]> Jag måste intala mig varje dag att jag inte vill börja banta igen.

Jag ska göra mina bröst större, först var det meningen till hösten, men jag ska vänta lite längre.

Jag lyssnar alltid på musik, förutom 30 minuter på morgonen.

Jag har svårt för att hänga med i skolan. Fast jag kan egentligen, orkar bara inte.

♥ Jag tror att man faller för utsidan.

Jag kan inte se på skräckfilmer, för att jag tror det kommer hända mig.

Jag litar på folk för lätt, och förlåter dom för lätt.

Jag hatar fötter. Beror nog på att jag hatar mina, så har jag börjat hata andras också.

Jag shoppar för mer pengar än vad jag egentligen äger, varje månad.

Jag tycker det är okej att ta sprutor, om man gör det för att bli snygg.

]]>
<![CDATA[FÖÖÖÖR JA SKA TA STUDENTEN]]>

Har äntligen fått hem min finfina studentmössa! ♥ Det är inte länge kvar nu, och lyckan smyger sig på sakta men säkert. Och lika säkert kommer oroligheten för framtiden. Men jag ska radera bort dom tankarna, det löser sig där och då. Nu ska jag bara ta tag i skolan och se till att bli klar med allting. Men, det går ju inte att släppa att det bara är 98 dagar kvar. 98 dagar. Och jag har gått i skolan i 12 år. Vad skulle då 98 dagar vara.

Idag är jag iallafall hemma från skolan. Kände att jag kunde lika gärna sitta hemma och skriva klart dietik uppgiften, för när man sitter i skolan är det bara facebook som är intressant. Är inte det bra konstigt egentligen? Facebook har verkligen tagit över våra liv. Och det innebär även att vännerna man har på facebook, är i ens liv. Dags att rensa listan nu alltså. För jag har många som jag inte ens skulle bry mig om, ifall dom dog. Hemskt att säga så. Men vissa personer förtjänar det också.


Drabbades nyss av ett lyckorus. När jag insåg att balklänning och balskor är fixade. Provade, betalade och nu hemma hos mig. I min lilla lya. (som förövrigt behöver städas) Ååh dom lyser upp min tillvaro så fint ♥
]]>
<![CDATA[2012-03-07]]>

Är aptrött fastän jag och Elin la oss innan klockan 22 igår kväll. Ska duscha och hoppa i sängen sen.
- men jag är glad idag ändå. Fått mitt VISA kort. Och jag har beställt melanotan. Lovely! ♥
Det kommer antagligen till mig någon gång nästa vecka, så då hinner jag spara undan
lite pengar som jag ska ha till solariumet. Det räcker ju inte bara med sprutor.

Har kollat klart på tre säsonger av One Tree Hill nu,
och jag är säker på att jag är klar med säsong 4 inom kort tid.
Det går ju inte att sluta kolla på.

]]>
<![CDATA[criminal]]> ]]> <![CDATA[forget your boyfriend]]>

nelly.com]]>
<![CDATA[THE BLACK SIDE OF LIFE]]>

livet är verkligen konstigt.
ibland är jag jätteglad
ibland jättedepp
inget mitt i mellan.

Ibland vill jag bara vara sådär
halvt glad liksom. Inget märkvärdigt.
bara någorlunda glad för att klara vardagen.






.. Igår skulle jag ha vart barnvakt, men istället
kom Daniel hit och hämtade upp mig. & vi skulle egentligen
ha kollat på film och käkat såntdär lördagsmys saker.
Fast så blev det inte heller, utan det blev några öl
hemma hos Denise och en jäkla massa dans.

och jag hade nog rödast hår i kommunen.]]>
<![CDATA[Brun, smal & kåt]]>

Har precis kommit tillbaka till Sunne efter att ha spenderat veckan i Karlstad hos Sonny :> Har varit en slapp men väldigt bra vecka, och jag saknar det redan litegrann. Men det är skönt att komma hem till mamma och fixa lite saker också. Tänkte beställa melanotan idag, men då har banken dragit in mitt kort så har försökt i 3 timmar att få tag på dom jävlarna. Nu har jag äntligen lyckats så till veckan får jag mitt VISA kort - farligt för mig som har en hel del beroenden, shopping tillexempel. Men kan ändå säga att det var på tiden. Tog även en kredit på 15 000 så jag har lite att leva på nu innan man har skaffat jobb. För skolan vet jag inte om jag klarar av mer.

Nu ska jag bleka håret och vaxa benen. Livet är inte svårt när man har pengar man kan spendera alltså. Och tackvare Sonny så har jag förökat mina piercingar till två till. Sen har jag även köpt en tunnel till örat så jag slipper gå runt med dendär fula saken jag hade innan. Imorgon blir det lugnt, ikväll också. fan vad lugn jag blivit. Undrar om det är bra eller dåligt. Eller om mitt rastlösa jag kommer tillbaka.

Fint väder har det varit hela veckan också. In love.]]>