<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Färgglatt]]>

199 :- | Härifrån]]>
<![CDATA[698 SEK]]>

Snyggaste stövlarna. Yesbox.
Finns i brunt & svart. Jäkligt snygga i båda färgerna.
Finns att köpa här.]]>
<![CDATA[Power Trip Ballad]]>

The way in which I fear is only a reflection of you
The devastating child of the powertrip you forced me through
But how could he leave you
Could he fuck that whore he left you for?
Get Revenge


And by all means ask your nine year old daughter to choose between you
Don't stay friends
Now let her in on how he's the devil
He's just been falsely portrayed
But force her to go stay at his house once a week
Because you wanna get laid
Hahaha

Ask me why she scares me
Do you wanna know why I'm angry?
Can't you tell I'm crying?
Mother I don't feel good

You will always be the bitter saddest part of me

Your girl's in the bathroom washing her hands again
Why doesn't she eat?
Her father left us
What about me?
I can't rest
I can't sleep

Mommy loves you
I'm just tired of you and your brother's shit
And you know I didn't mean to hit you
But you were asking for it
Hahaha

Ask she scared me
Do you wanna know I'm angry?
Can't you tell I'm crying?
Mother I don't feel good


You will always be the bitter, saddest part of me
You will always be the bitter, saddest part of me


You will always be the bitter, saddest part of me
You will always be the bitter, saddest part of me
You will always be the bitter, saddest part of me
You will always be the bitter, saddest part of me

]]>
<![CDATA[Mascara]]> ]]> <![CDATA[Mössan med minnen]]>

Absolut den bästa mössan någonsin. Minnena är helt obeskrivliga. Och jag saknar
den riktiga ägaren Cecilia. Men sålänge jag har mössan, så finns hon alltid med mig.

Nu är jag vaken. Som ni säkert redan listat ut. och barnvakt är jag. Ett tag till.
- men melwin sov ju längre än mig, så kan inte påstå att det är jobbigt.
Det ska göras iordning för ikväll. Maskerad eller inte. Jag ska ut.
Och förmodligen så blir det i Hagfors. bara för att.

]]>
<![CDATA[Halloween disco]]>

Min nästminsta lillebror, och min äldsta kusin hade Halloween disco idag. Jag hjälpte till istället för mamma, så fick göra tårtan, inreda och städa. Fast min moster klarade av barnen ganska galant, så jag överlät de till henne. Dessutom var hon snyggt utklädd hon också, jag sparar mig tills imorgon :}

Tog lite bilder. Med soffan lockar mer.
Imorgon. Då är det 24 cider som gäller.]]>
<![CDATA[När jag går ner]]> Jag var fast på botten men kämpade upp
Tills jag nådde ytan och hämtade luft
Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer
Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel
Även om jag borde ha sett det så tittade du ner
O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad
Men min mun ville ha dina läppar



]]>
<![CDATA[Myspys och körskola.]]>
Nej jag har inte råd med byxor. för den som tänkt att fråga.

Vad har jag gjort idag? Körskolan. Det blev inget badhus. Lillebror åkte iväg och jobbade istället, och jag ville inte svika min kära flisa. Så det blev en pärm till. Fortfarande 14 fel av 50. Fast efter första rättningen gick jag till bara 3 fel. Vilket är en klar förbättring. Under nästa vecka är det nog datorn som gäller.

Sen har jag fixat inne på mitt rum. Myspysat till det litegrann. Doft ljus, nybäddat och staken i fönstret. Fixat bilder till ramarna jag köpte på Ikea sist, på mig och min bebis Leo. Synd att vi bara verkar ha rosa/röd färg i skrivaren så bilderna ser helt knasiga ut. Fast kan skylla på grym redigering.

Te och pepparkakor har jag fixat iordning. Samtidigt som jag ska läsa lite i boken Och gissa vilken bok? Jo, Du och Jag i trafiken. jag har så roligt liv just nu. Men vi taggar inför Lördag.]]>
<![CDATA[Badhus/Solarium]]>

Tar med mig lillebror och åker iväg till torsby. Badhuset och solariumet ska bli mina bästa vänner idag. Gårdagen var ett fiasko och jag vill få det ur huvudet så fort som möjligt. Synd att man inte kan glömma personer som vart viktiga i ens liv. Och glömmer jag hela gårdagen, finns ju risken att jag glömmer allt jag gjorde vid körskolan. Hann ju faktiskt igenom två pärmar.  14 fel båda gångerna. Men vad gör det om 100 år.

Måndag den 7 november ska jag köra med körskolan första gången. Nej jag kommer absolut inte vara nervös. Inte alls. Och eftersom jag inte har något planerat längre under höstlovet. Så kan jag lika gärna sitta där och läsa huvudet av mig. Kanske, om jag har tur, så har jag körkort innan jul.]]>
<![CDATA[thoughts I collect em']]> vissa saker ångrar man att man skriver, det här var ett sånt inlägg.]]> <![CDATA[Outfit]]>

Men vad gör jag? Klär upp mig för inget. Klänning och allt liksom. Snart ska kock kläderna dammas av och användas, har ju matlagningsprov idag. och ja, jag ska bannemig sköta all disk själv så jag får godkänt. Eller varför bryr jag mig? Jag ska ju sluta ändå.

Bestämt mig till 99 % nu. vad det blir får ni reda på när det blir. Om det blir. Min rektor kan ju vara lite smått dum i huvudet ibland. Och nu ligger hon ju i alergisk chock så att säga.. Nästnäst sista praktikdagen har jag idag också. Underbart. 16-21 (egentligen 22). Sen är det två jäkla dagar kvaaaar.]]>
<![CDATA[BLOGLOVIN']]> Följ min blogg med Bloglovin

höhö. Välkommna mina nya besökare.]]>
<![CDATA[Outfit]]> ]]> <![CDATA[Sunday 23]]>


vad helgen går fort egentligen. Helt sanslöst. & vad har jag gjort? Sovit. Igår var vi ju ute på en promenad ute på stan också, köpte lite klubbor och chips sen såg vi på film. Mr Nobody som jag somnade till ganska fort - som vanligt alltså. Jag är världens sämsta film kompis, för jag somnar hela tiden.

Imorgon är det skola. Sista veckan innan höstlov. Och som vanligt, kommer mina älskade lärare med "rest-uppgifter" som ska göras. Samma sak som innan sommarlovet. Har fortfarande matlagningsprovet kvar, men det ska jag göra på Tisdag. Orienteringen är kvar inom idrott, men den vet jag inte när jag ska göra. Torsdag ville dom, men jag har ju faktiskt min sista praktikdag då. Och fredag? Aldrig, då är jag ledig.

Både imorgon och fredag är det shopping för min del. Second hand, såklart. Men istället för att impulsköpa allt, ska jag bara gå runt och kolla på saker imorgon. Och bestämma mig tills på fredag. Löning. Och snart är det dags för ullared också, mindre än en månad kvar.]]>
<![CDATA[Snöblind / Kan själv]]> ]]> <![CDATA[Virkat/Spets]]>


Hittade en supermysig hemsida med massa mysiga kläder och smycken.. Blev helt kär i dessa två topparna ovanför - inte heller så dyra 149 kr / 139 kr. NINECITRUS hette sidan. Check it out.]]>
<![CDATA[Outfit]]>



Allt är från Gina Tricot. Utom skorna som är från skopunkten.
]]>
<![CDATA[Löshår]]>
Sådär lagomt sugen på att beställa. Men plånkan säger nej. 9 dagar kvar tills studiebidraget sitter på kontot. & jag ligger minus. Dessutom har jag en räkning på h&m att betala på 1200 :-. Livet utan pengar är roligt ibland. Men hädanefter har jag en plan. [email protected] - hädanefter blir det hos mamma, på second hand.


Så, kanske.. I november kan jag klicka hem lite mer löshår.
Det förra är ju numera grått. Och lite för mörkt. Men kanske, att jag kan rädda det.
]]>
<![CDATA[ek'westlund]]>
Har fortfarande tre miljarder bilder kvar att redigera.
- jag vill egentligen bara sooova.
]]>
<![CDATA[THOUGHTS I COLLECT EM']]> Inatt skulle jorden ha gått under. Men jag överlevde. Och jag ser en till som överlevt. Alla andra kanske är döda, inte vet jag. Konstigt ifall just jag överlevde. Och han som ligger i sängen och sover för fullt. & ja, han lever. Han snarkar som .. jag vet inte vad. Hörs igenom mina hörlurar, dead by april - på högsta volym.


Jag försöker komma på hur jag egentligen mår. Vad jag egentligen vill. Jag menar, jag har ju en anledning till att byta skola nu. På grund av höften. Servitris var ju tydligen det sämsta jag kunde göra, nästan. Varför byter jag inte då?! Antar att jag inte vet vart jag ska börja. Jag behöver en puff i ryggen. Eller så är jag bara rädd.
- studenten skulle ju också vara kul att ta, nu när jag bara har ett halv år kvar. Men är det värt, när jag inte kan jobba med det i framtiden. När jag inte vill jobba med det i framtiden.

Innan stannade jag ju på grund av klassen. För jag trodde dom var de bästa människorna i mitt liv. Jag hade så sjukt fel. Och nu tänker jag absolut inte göra några val på grund av dom. För inte ska man behöva må dåligt av att gå till skolan. Det funkar inte så. Och jag hatar mig själv för att vara så jäkla svag och bry mig om dom..
]]>
<![CDATA[Favoriter]]> ]]> <![CDATA[Ljudböcker]]>
Idag tröttnade jag på musiken i mobilen. & pengarna är slut så kan inte ladda ner nytt genom telefonen, eller lyssna via youtube. Så det enda jag gjort sen jag kom från praktiken har varit att lägga in ny musik, fast sen slog det mig.. På morgonen lyssnar jag inte på musik, för jag somnar med en gång. Bättre med några mysiga ljudböcker istället. Visserligen kommer jag nog somna till dom också, fast det blir ju inte samma hela tiden.

Dessa 3 ovan får bli de första att testas. Rop i natten verkaar bäst, så den funderar jag på att tjuvlyssna på redan nu. Dom andra får bli när jag ska åka långa bussresor, som tillexempel på måndag.
]]>
<![CDATA[Praktik.]]> - Fast det är jäkligt mycket buss och tåg åkning också.
Gud vad jag vill ligga hemma och sova istället. Så-mycket-bättre.
]]>
<![CDATA[Canon EF 50MM II]]> Jag har kommit på vad jag är - en alldeles för segt utvecklande fotograf. Eller kanske bara en för snål en. Nu iallafall har jag hittat något som verkar intressant, både objektiv mässigt och penga mässigt. Och båda två är ganska stora delar.

999 spänn kostar detta, och verkar så himla litet och smidigt. Fast ändå bättre än det jag har just nu, visst, det är absolut inte dåligt. MEN (!!) är så himla trött på att få samma bilder hela tiden. Men jag väntar nog ett tag, kan ju alltid önska sig det i julklapp. Appropå det, dags för önskelista snart va?]]>
<![CDATA[Sitter på tåget..]]>
Praktiken idag gick bra, har gått fort tycker jag. Bara några få lunchgäster så allt har varit lugnt, det är det bästa som finns. En lugn dag som ändå går jäkligt fort. En dag kvar, sen är det helg. Och nästa vecka, då är det sista veckan inom servering. Kanske sista veckan i hela mitt liv som jag läser servering, men det är fortfarande oklart om jag ska byta skola efter jullovet. Vi får se om jag måste gå om 3 år, som jag inte altid har lust med.



Hörs igen när jag är framme i Hagfors. Om cirka 2 timmar :<]]>
<![CDATA[Autumn Leaves]]> ]]> <![CDATA[Rea på Lindex]]>

Idag när vi var i karlstad (innan sjukhus besöket) stack vi in på Lindex för att fixa lite födelsedagspresenter åt min lillebror som fyller år i november. Och som om inte hans presenter räckte, så köpte jag och mamma oss underkläder som var med på rean och jag fick lite småfix som alltid är bra. Jag älskar rea! - Och jag älskar när man får en hel dag med mamma och bara gå runt och kolla i affärer.

letade efter en jacka också. Hittade ingen fin dock. Så dåligt utbud dom har på jackor, i normal prisnivå. Hallå, jag lever på studiebidraget. Och jag måste också ha vinterjackor. Nä, sålångt tänkte ni inte nej.

[Blev jäkligt paff över att ja gått upp till C-kupa också. Åhhå]]]>
<![CDATA[Nya skor]]>




700 :- för dessa två skönheter.
Sen att jag fick ett par gratis söta tofflor är ju bara mer grymt.]]>
<![CDATA[BOMB]]>











dethär blir resultatet när man inte orkar skriva allt man gjort.
Bilder. & en snabb-som-fan info ;
*kollat in tatueringstidningar (ja det är typ, porr)
*sjukhusbesök
*shopping
*slå in paket till lillebror]]>
<![CDATA[Iron Fist]]>
1049 :-
härifrån.
]]>
<![CDATA[Räkrulle]]>
Det fick bli en räkrulle som kvällsmat.
Jag klagar inte!
- fick mig ju en liten kvällspromenad också. Underbart.
]]>
<![CDATA[Slappis dag.]]>
Bild tagen igår. När jag hade fika i gräset med godis.

Idag har jag sovit hela dagen och sen spelat. The Sims såklart.
jag spelar ingenting annat. Nu ska jag se på film, och sen sova igen.
För det är skola imorgon. Varken jag vill eller inte.
]]>
<![CDATA[Outfit]]>
Linne - BikBok. Jeans - Carlings. Jacka - h&m.
- jag älskar hösten. Så jäkla underbart med vantar, sol & lite vind.

& där har vi tagit 500 bilder till. Hunnit med en liten fika i gräset,
haft ett litet gräl som slutade med skratt och nu ska det redigeras bilder.
Såg en kalenderfotograf förut. Tänkte gå fram och fråga om han ville köpa
mina bilder. Men riktigt så modig är jag inte. Även fast jag har en del fina på lager.
]]>
<![CDATA[Vilda fågel]]> Flyg vilda fågel,
flyg du som kan.
Hade jag dina vingar,
då flög jag min väg och försvann.

För en tid, för att besinna
besinna vad jag i mitt hjärta vill.
Men jag har ingen vildfågels vingar,
så jag står där jag står jag står still.
]]>
<![CDATA[I'm in love]]>
]]>
<![CDATA[Outfit]]>
Linne - Gina Tricot. Tights - Vero Moda. Cardigan - h&m. Skor - h&m.
Första bilderna är tagna för idag. Nu har vi tagit lite lunch rast,
och försöker hitta värmen. Minusgrader är inte att leka med.
Men bilderna blir superbra, och jag ska absolut inte klaga.
Fotografen är den bästa och jag känner mig trygg med honom.
]]>
<![CDATA[Shopping]]>
Det blir en dyr månad.
]]>
<![CDATA[Första av fyra.]]>
- Idag hann vi med ca 100 bilder, och resten tar vi under helgen.
Imorgon bitti ska vi ut i skogen och ta riktiga höstbilder, vilket
jag tror blir super mysigt, & jag som älskar hösten så sjukt mycket.
]]>
<![CDATA[En bild, tusen ord.]]>
Bilder kommer att tas under helgen,
en del kommer upp. En del inte.
]]>
<![CDATA[Höstkänslor]]>



Höstkänslor!
- tog mig en promenad med systemkameran förut, äntligen har jag hittat laddaren och insperationen till att ta lite härliga bilder. Och när jag ändå har börjat, så kan det väl få fortsätta. Under helgen, från fredag till söndag ska vi vara ute i skogen och ta en jäkla massa bilder. Är ledig från skolan så passar på då. Tror det kommer bli jätte bra :] Om vädret håller sig lika fint som idag, men det kan man ju hoppas på.

Skolan dödar mig sakta. Jag drar mig undan folk och världen mer och mer.
Jag träffar min största kärlek allt oftare, och jag trivs att leva i hemlighet.
trött mer än vanligt. och gått upp mer än vanligt i vikt.
]]>
<![CDATA[Girls don't cry.]]> Girls don't cry, du vet säkert vad jag menar.
Men det gör ont. Även om jag förnekar det.

- du var mitt allt ett bra tag.
även fast saker är förändrade nu.
]]>
<![CDATA[Svarte Får]]>

 

Söndag - filmdag.
Nu på morgonen blev det Svarte Får, hemskt bra film faktiskt :}

handlar om mord, pengar & knark.
man kommer snabbt in i filmen, och man
vill fortsätta att kolla hur det slutar.

]]>
<![CDATA[SLEEP_TIME]]>

Min text om islam är inskickad till skolan, även judendomen.
Kristendomen har jag redan skrivit om, jag måste bara hämta den hos pappa.
- Funderar på att åka dit imorgon och hämta det som är mitt.
[min laddare till systemkameran är borta, undra om den kan va där]

Känner mig fortfarande inte som en männsika.
Vi får se om en lååång sovmorgon kan rätta till det.
Godnatt älskade vänner!]]>
<![CDATA[Music ; playlist 1]]>


The Script - Breakeven


The Script - Before The Worst


David Guetta - Little Bad Girl


David Guetta - Without You (cover)


Christina Lindberg - Andra sidan bron

-

Jag har inte blivit människa än. Och facebook krånglar ännu mer. Trotts att jag gjorde en ny.
orkar inte dethär egentligen. kärlek är så jävla meningslöst. man sårar eller blir sårad.
imellan där är det lite lycka. men det är fortfarande meningslöst.

Jag ska skaffa rullstol. Brutit hela ryggraden tror ja,
och använt kotorna att koka soppa på.]]>
<![CDATA[Fylla, tror jag.]]>

Ja, det vart fest. Ordentligt. Jag som aldrig däckade eller spydde ner mig själv. Där fick jag tillbaka dom lögnerna rätt i ansiktet. Började kvällen på Play Palace, med julia & alexandra. Langade cider och spädde ut Julias cola. Åt tacos och var redan då ordentligt full. Påväg därifrån blir jag paranoid av polisen så sätter mig bakom en buske, när jag ställer mig upp igen o går ut på vägen - så kommer dom små jävlarna, såklart!

Vandrade hemmåt till Julia, piercade lillebror och shottade vin blandat med lakritsmintu. Sen var det fest, som spårade ut. Alla blev utkastade, drog ner på festen nedanför och sen vart vi hungriga. Men inte blev det mat inte. Nej vi hittade några från Säffle vi ville åka runt med. Tror inte på fan att vi hamnade i Säffle. På en soffa. Trångt.

Nu är jag nyss hemkommen. Trött och bakfull. men det får man vara när man hade en bra kväll.]]>
<![CDATA[FREDAG!]]> JAG ÄR LEDIG! :)
Känns så underbart gott. Det som känns mindre bra var att jag vaknade
07.35 och kunde inte somna om. Men känner jag mig själv sover jag vid 10.

Idag har jag iallafall lite små saker som måste göras.
Blandannat köpa lite vin tills ikväll. + Energidricka.
Färga mitt nya löshår och sen lite annat smått o gott.

Rummet ska städas. Och jag ska kolla igenom kläder.
Bilder från hårddisken ska rensas. Och filmer redigeras.
Laddaren till systemkameran ska letas upp också.



]]>
<![CDATA[Stå för din sak]]> ]]> <![CDATA[Gangster.]]> - det står fest på hela schemat. O guess what. Är ledig :}
Jobbade 10 timmar idag (underbara timmar, fick ju gratis alkohol)

Skrev med en gammal kompis idag.
Enligt han är jag fortfarande hårdaste gangstern.
- tackar för den. För jag känner mig mjuk som en kudde just nu.

En positiv sak - jag ska få låna en större dator.
min är tamejfan den minsta.
Tur att lillebrorsan lånar ut :)]]>
<![CDATA[England.]]>


frukosten & flygresan tillbaka till England från Teneriffa.
- detdär skulle vara en barnfrukost + att man fick två toast.
jisses säger jag. du ska älska mat för att få i dig detta.]]>
<![CDATA[jkfdhfg!]]>

varför har inte jag värsta superjobbet?
Eller rikaste pojkvännen.
- eller bara flyt i vardagen och kan köpa dethär.

Men på tisdag ! Då börjar mamma jobba på second hand affären.
då ska jag shoppa. tattrigt? inte ett dugg. skapar bara min egna stil]]>
<![CDATA[Set Fire To The Rain]]> ]]> <![CDATA[alkis.]]>

jag dricker för mycket men det förnekar jag..]]>
<![CDATA[kanelbullens dag.]]> min lunch bestod av två kanelbullar sen åkte jag till frisören.
- nu är håret kort igen, men inte alls lika slitet.
Kanske är välbehövligt att klippa av lite ibland.

ätit otroligt lite idag.
2 smörgåsar till frukost.
2 kanelbullar till lunch
& 1 yoghurt till middag.

nu ska jag fotografera.
allt för att slippa tänka.]]>
<![CDATA[ner solkad skjorta]]>


]]>
<![CDATA[E.T]]>


]]>
<![CDATA[som en smäll.]]> leva i dimman. Andra gör det, och klarar det. Ibland vill jag få tillbaka mitt beroende. Jag brydde mig inte om något då - inget alls.

Jag vet inte vem jag gråter för. För nu helt plötsligt står jag här själv med tre olika att välja mellan. Ingen som är bättre än den andra, för dom är alla lika bra. På olika sätt. Den ena en underbar kompis, den andra en stor del av mig - och den tredje kommer alltid ha en bit av mitt hjärta. Den ena vill men vågar inte, den andra vågar men vet inte om den vill - än & den tredje skulle dö för mig. Och jag vet inte om jag skulle vilja riskera någons liv pågrund av ett förhållande. Är det verkligen värt så mycket? Egentligen?

Jag vet ju egentligen vem jag vill ha mest. Men den är jag rädd för. Rädd för att han ska såra mig så djupt igen. Som han gjorde. Och dom andra två är jag rädd för att såra. Alla är verkligen underbara, men samtidigt har jag lovat mig själv att inte ha någon nu på ett tag. Lära känna mig själv, och göra vad jag tycker är kul. Inte behöva anpassa sig efter någon annan, samtidigt som jag vet att det är ingen av dom som egentligen bara vill va vän.

Hur kan man säga att man tycker om någon. Men sen inte vill inleda ett förhållande. Och hur kan jag vara likadan? Hur kan man visa för någon att man tycker om den. bara ligga och mysa, pussas och hålla om varandra utan att sen vilja inleda ett förhållande. Och hur kan jag vara likdadan? Min dubbelmoral dödar mig. Min förra bästa vän dödar mig. Varenda kille runt om mig dödar mig.

Jag vill kunna ge ett svar till alla. Få ett svar från alla.
- jag vill inte såra någon, men frågan är vem jag sårar mest.
Mig själv eller dom.
Nu till det jobbiga, tänka  ...]]>
<![CDATA[för dig.]]> dig.
Ska jag vandra genom eld och trampa på spikmattor för att kunna ge dig hjälp.
du är mitt liv, min kärlek och bästa vän.
& vad som händer sen, så ska jag aldrig släppa dig.


kärleken den blir större för varje dag som går,
ibland så kan jag tröttna, men vad förändrar det
du är mannen i mitt liv och inget kan ändra det.
]]>