<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[2011.12.30]]> ]]> <![CDATA[Det nya tar överhand]]>

Allting känns så nytt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Blev för mycket på samma gång. Ny dator. Ny mobil. Nytt hår. Nya kläder. Ny ponnylugg. Nytt nummer. Nytt år. Allting bara snurrar i huvudet på mig. Vad ska jag börja med. Vad ska jag sysselsätta mig med? Mitt lilla paradis till rum ser mer ut som en soptipp. Jag känner att alkoholen har haft företräde nu ett bra tag. Och jag tänker inte lägga av heller. Det är fredag idag. Bara sådär liksom. Och imorgon är det nyår. Jag ska nog inte klaga på livet egentligen, när jag tänker efter så är det jäkligt bra! Jag har fina vänner och fin familj. Ja, mitt liv är bra.

Mitt röda hår tror jag ska få bli lite rödare idag. Bara för att. Och varför färgade jag det rött? För jag visste inte vad jag skulle köpa för mitt presentkort så köpte 5 förpackningar med hårfärg. Mindre värt.]]>
<![CDATA[galet.]]>
hela söndagen var galen. finns inte mer att säga just nu.
]]>
<![CDATA[Fiasko nummer 1]]>
vi har inte ens firat jul klart än, och jag har redan tröttnat. Helst av allt vill jag bara lägga mig och vakna lagomt tills det är dags att börja dricka imorgon. Samtidigt som jag vet att jag ska få en ny concealer av mamma i julklapp så jag vill vara med när ungarna får paketen. Sen kan jag lägga mig. Samtidigt som jag skulle kunna ta alla dessa bilderna jag har kvar till mitt collage. Vi får se, vi får se.
]]>
<![CDATA[GOD JUL!]]>
det här med julbilder är nog min grej trottsallt :}
]]>
<![CDATA[Nya tatueringen]]>
bätte bilder kommer, jag lovar. Den dagen jag orkar leta upp systemkameran.
]]>
<![CDATA[Verklighetsutflykt AB]]> Dags o sova, för bara för att jag har lov så innebär det ingen sovmorgon. Klockan ringer som vanligt 06.30 och jag ska börja göra mig iordning för en heldag i Arvika. Chansar på att denna inte blir lika bra som förra, eftersom jag kommer vara där ensam. Men det kvittar om hundra år. För förhoppningsvis kommer jag hem med en tatuering på armen. Jag hoppas och längtar verkligen. Och blir det inget imorgon, är det inte meningen heller.


Den här dagen har varit något så extremt dryg. Har bestämt mig för att fira jul ändå. Mest bara för att vi ska spela ett spel som handlar om att få presenter. Haha! Ja det låter så fel, men det är något annorlunda och annorlunda brukar alltid vara roligt och bra. Nu på kvällen klädde jag faktiskt granen, var egentligen mina mindre syskon som skulle göra det - men mitt inre barn tog över och bad dom sätta sig i soffan, så klädde jag den själv. Jag blev nöjd med allt förutom stjärnan. Och den har krånglat varje år. Gör den det för er med?!

Ny design också. Tröttnade på att inte ha någon sidmeny :} Och om ni vill lyssna på en bra låt så rekommenderar jag Verklighetsutflykt AB med Oskar Linnros.


Snälla tomten, även fast jag inte tror på dig så har jag vart snäll i år. Och jag vill ha en iPhone 4s.
]]>
<![CDATA[2011-12-22]]>
Idag är det jullov. Och jag börjar tröttna. Kom att tänka på nyår, då är det ju en jäkla massa löften hit och dit att man ska bli en bättre människa. Jag tycker jag är en bra människa, jag ska bara göra mig av med dom som får mig att se dålig ut i andras ögon. Imorgon har jag en hel del stora planer. Men vet inte om jag vågar. Det märks. Tröttnat har jag iallafall. Och något måste jag göra åt saken.


'om människor var lika lätta att ta bort i verkligheten som på facebook...'
]]>
<![CDATA[Jessie J - Domino]]>
Haha! Dör lika mycket varje gång jag lyssnar på denna
och tänker på Emil's lilla dans i skolan :}
Men bra är den. Riktigt bra.
]]>
<![CDATA[Space bound]]>
Har varit hemma hela dagen idag. Förutom nu när jag och Thord var ut och körde litegrann. Jag vill bara ha körtkort nu. Känns bara som om jag går runt och väntar. Jag är inte bäst på att köra, har mycket kvar att lära. Men då kan jag få träna på det istället för att göra samma sak hela tiden. Och om jag fick köra i samma bil hela tiden skulle allt gå så himla mycket lättare :>


Iallafall. Dagen har bestått av att sortera bilder, laddat upp på facebook och rensat. Facebook hela dagen alltså. Minns tiden innan facebook. Hittade sidan av en slump för att ha någonstans att ladda upp mina bilder. Och nu använder hela världen det. Och jag, jag skulle nog aldrig klara mig utan det. "Privatliv var något som fanns innan facebook" jag håller med. Men jag klagar inte. Facebook är mitt liv.


Imorgon är det uppsamlingsdag i skolan. Nästsista dagen. Jag ska skriva om kristendomen, och göra en rapport om ansvarsfull alkoholhantering. Haha. För jag använder ju alkohol ansvarsfullt menar jag. Menmen. Resten i skolan skiter sig ju, så kan ju iallafall göra något.



Eminen - Space bound
Nirvana - Lake of fire
T. Mills - Stupid boy
Meredith Brooks - Bitch
The Baseballs - Candy shop
]]>
<![CDATA[Skrattretande]]>

Pratade med en gammal "kompis" nu under förmidddan. Intressant samtal. Men mest bara jäkligt skrattretanade. Fråga mig inte hur vi kom in på just detta ämnet, men hon (ja, kan nämna att det är en hon) började diskutera om ätstörningar/anorexia. Och det är ändå ett par år sedan nu som jag blev frisk och kan äta normalt, så tänkte att vi kan väl prata om det. Men sen kommer det helt oväntade..

"Du hade aldrig anorexia va?! För jag har ju känt dig ganska länge och du har ju aldrig vart så smal som man måste vara för att ha anorexia. Visst du åt ju inget. Men speciellt smal har du ju aldrig vart" - Just där visste jag inte vad jag skulle säga. Mina ord bara försvann ut i luften. Jag blev både förbannad samtidigt som jag skrattade åt personen. Sen bara sket jag i henne.

Men nu nån timme senare. Vill jag ändå förklara mig här på bloggen. Efter jag lugnat ner mig. Vart går gränsen för anorexia? man måste alltså va speciellt smal för att ha anorexia? Vad kallas det om man inte håller sig inom denna "anorexia-smalhets ramen" då? Frågorna är hur många som helst. Bilden ovan är iallafall tagen denhär veckan. Se vad tjock jag är. Och nu väger jag 20 kilo mer än vad jag gjorde när det var som värst med sjukdomen. Jag har aldrig påstått att jag är den smalaste. Eller har varit den smalaste. Och det handlar inte sjukdomen om heller. Den handlar om att man mår psykiskt dåligt och låter kroppen få ta den smällen. Men tydligen så hade jag fel. Man måste vara smal, för att ha anorexia. Just den poängen kan jag väl kanske hålla med om lite. Man kan inte vara 150 lång och väga 100 kilo och påstå sig ha anorexia kanske. Men att vara 171 cm och väga alldeles för lite? För mig är det anorexia. Och sen gav jag mig ju faktiskt inte den diagnosen själv. Hade ju läkare till hjälp. Psykologer. Ja, alla runt om kring mig kallade faktiskt min sjukdom för anorexia.

Jag är nästan frisk idag. Och anledningen till att jag säger nästan frisk är för att jag tror aldrig att en sådan sjukdom kan försvinna helt. Men jag äter som om jag åt för tre. Jag lever inte på gymmet. Jag tvingar mig inte att spy upp maten. Och det gör mig inget att gå upp i vikt. Vågen är inte allt. Och helt ärligt, så strävar jag efter att gå upp lite i vikt. Jag är snart en kvinna. Inte en planka.

Nästa gång du försöker förklara för folk att dom inte har haft anorexia för att dom aldrig vart så smala. Kan du kolla på dig själv först, tänka efter sen och sist.. Bara hålla käften!]]>
<![CDATA[tänker dö.]]> någon har snott min sminkväska. är väl skitsamma egentligen, OM JAG VORE MILJONÄR!!! Men nu är jag inte det, så det svider hårt i plånboken. Så nu tänker jag dö tills någon lämnar tillbaka den till mig. TATTARJÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR! :@@@@]]> <![CDATA[I don't feel like dancin']]>


Jag hatar söndagskvällar. Och denhär hatar jag ännu lite mer. Inte nog med att jag är bakfull som en gris så blåser det jäklar ute, och smyckena jag hade på mig igår kväll är helt borta?! Va hände där liksom, för jag vet att jag hade på mig dom när jag lämnade PP. Och som om inte det skulle räcka, så är fan hela jävla (!!!!:@!!!:#!!) sminkväskan borta. Och smart som jag var, så tänkte jag att jag tar med mig allt smink jag äger och har - bara för att. Jag ångrar mig idag vill jag lova.

Och minnet sviker såklart. Vart hade jag den sist. Ingen som vet. Så nu tänker jag deppa sönder ännu mer ikväll, helst dö om det går. Tyckte det skulle vara gott med lite varm glögg, tji fick jag för det. Smakar ju bara alkohol av allt jag druckit idag. Tur att det är 5 dagar tills jag ska dricka igen så att jag hinner lugna ner kroppen lite. Haha..

Nu ska jag färga mina ögonbryn. Köölsvart!]]>
<![CDATA[Ny jacka]]>

Fått mig en röd & varm jacka, äntligen!
Eller fått o fått. Köpte den själv igår :} helnöjd!]]>
<![CDATA[Fredag kväll.]]>

Började hos Elin.. Och där höll det igång. Första gången på länge jag var på fest i mjukisbyxor och utan smink, men det kändes rätt för den kvällen. Kör jag ikväll igen? Kanske ;}]]>
<![CDATA[Tågluffa]]>

Här är anledningen till att jag inte bloggade igår. Tågluffade med Elin (blev ingen tatuering, blir nästa fredag) och shoppade, sen åt vi god thaibuffé. Hela gårdagen var riktigt bra, och slutade med kalas.]]>
<![CDATA[Ingen jul i år.]]>

 

Som ni ser har jag bestämt mig. Ingen jul i år. Och det är inte så att jag storbölar över det heller. För mig är det en helt vanlig lördag, inget speciellt alls. Förutom lite mat, som du kan få till påsk. Och sen presenter då, men vem bryr sig egentligen? Det ska vara tanken som räknas, inte vad som är inuti. Och allt är så jäkla fake. Tomten, det är grannen med en kudde till mage och vitt plast skägg. Maten? Aa den äter vi under alla andra "högtider" också. Fulla föräldrar och släktingar - jag klarar mig bra utan det. Och full kan jag vara själv.

 

Förhoppningsvis får jag låna denna lägenhet. Så att jag kommer undan. för varför ska man egentligen sitta och låtsas bry sig om familjen, när man inte visar det annars? Vad är så speciellt med jul, att man måste plågas igenom en dryg dag och kväll kan man väl knappast kalla lycka. Nej, i år tänker jag ta det som en vanlig dag. Förra året låg jag hög i min egna säng och skrattade av allt kaffe. (Ja, hade tagit en kaffeöverdos) men i år tänker jag inte plåga mig med att vara här ens.

 

Folk kommer säkert reagera på detta väldigt starkt. Men det skiter jag fullständigt i. Folk som inte bryr sig om mig under resten av året, och som skiter fullständigt i hur jag mår. Aldrig ställer upp annars, dom behöver inte göra det på jul heller. Det räcker med allt påhitt som finns, falska leenden och personer är det sista jag behöver just nu. Men jag tror 24 december kan bli en bra dag ändå. Mycke hembränt, julmust & några kalla köttbullar. Precis så man klarar sig till krogarna öppnar.

]]>
<![CDATA[Jagar bil]]>

Ja, som rubriken säger. Så letar jag efter en bil. Och akut är det. Imorgon klockan 11 måste jag senast ha den, för klockan tolv ska jag smycka min arm med lite kroppskonst. Fast som det verkar i nuläget, så får jag gå. Kanske skulle ringa till pappa ändå och fråga. Och passa på att hämta hem kristendomsläxan. Appropå läxa, guess what.. Hela dagen gick åt att göra drinkböcker. Kom hem med 1000 papper med olika recept på. Någon som vill ha en bamsekram? Eller kanske en blow job.

Nej, inte tid för detta nu. Någon jävel måste väl kunna låna ut en bil.]]>
<![CDATA[Ny möblerat]]>


Det här mina vänner, är vad jag sysslat med igår och idag. Fast nu är det ju städat också, vilket det inte är på bilderna. Det tar längre tid än vad man tror att det ska göra, och efter 2 timmar blir det ju tråkigt så då måste man göra något annat (Facebook, tillexempel) - och då springer tiden iväg. Jag är iallafall nöjd nu, såg bättre ut med lite hyllor, tavlor och prydnadssaker. Ska fylla ut det vita skåpet också.. En annan dag.

]]>
<![CDATA[Outside right now]]> ]]> <![CDATA[Kickstart my heart]]>

Jag mår väl som jag förtjänar antar jag. Släpper man iväg hjärtat för snabbt så får man fan tillbaka det krossat också. Och aldrig lär jag mig. Och kommer nog aldrig göra heller. Äsch, det får göra ont nu ett tag och sen går jag vidare. Har bättre saker att vara depp över än pojkar.. :>

Min fina vän Dennis har lämnat oss. Varför undrar jag. När det finns så många andra som faktiskt kan försvinna istället. (Ja, jag önksar livet ur vissa personer) Taskigt låter det. Men sanningen är inte alltid snäll. Hoppas han har det bra iallafall - finaste och snällaste människan.

Skolan då? Gick halvdag idag, sen iväg till körskolan för att övningsköra. Gick bra. Så länge man inte är så självkritisk så går det. Och motorstopp får alla, har jag lärt mig. Och det är inte motorstoppet som är fel, utan hur man hanterar det. Det har jag blivit bättre på. & något jag alltid varit bra på är, att äta bullar, så det är precis vad jag har tänkt att göra resten av dagen, nybakta tillochmed. Mhhhmmmm :}

BÄST JUST NU ;

Saturday Night - Misfits
Kickstart my heart - Mötley Crüe
Trouble Sleeping - The Perishers
November Rain - Guns N' Roses
Cryin' - Aerosmith
I don't want to miss a thing - Aerosmith


]]>
<![CDATA[2011-12-13]]>

Bloggen har varit stilla stående i snart en vecka. Och jag har ingen lust att berätta om mina tankar just nu. Rättaresagt har jag inga tankar att dela med mig om, eller så har jag för många. Kärlek är .. kärlek. Helt enkelt. Kort och gott. Hat är något som följer med i paketet, tyvärr. Svek också.

Kan iallafall berätta vart någonstans jag ligger i livet. Skolan är snart slut och det känns fruktansvärt bra, för då åker jag nog till estockholmo och träffar min kaka. Jag knåpar ihop mina hemuppgifter och snart är jag ikapp. Jag ringde ett samtal idag, där det var min mun som pratade med det var inte jag som sa något. DETNI! Vet inte om ni kanske hört talas om en speciell jobbmask man ska ha? Speciellt när man jobbar som servitris/kock .. Man ska alltid dra på sig en annan roll. Och idag fick jag veta vad det innebar.

Imorgon ska jag göra min egna vinlista. Ska bli lite intressant. Och idag provade vi viner ihop med mat.]]>
<![CDATA[2 nyårs outfits]]>

Allt är från nelly.com

 

Skola hela dagen idag. Men det var lugnt och skönt eftersom vi hade "jobba-ikapp" dag idag :} Är bra med sånna dagar, för även om man inte gör klart alla uppgifter, så gör man iallafall något som får högen att minska. Min minskade med två saker idag, en akut grej kvar. Yeey, och mindre än 2 veckor till lov. :>

 

Nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på S.o.A

varm oboy, tända ljus & clementiner - mys!

]]>
<![CDATA[Nachos & Snö]]>

Tar med mig min ena sambo och går iväg och köper nachos. Nanana matvrak! :>
& lite godis på det, tror jag minsann. Bara för att, jag lämnade in religionsuppgiften idag.
Bara 10 saker kvar att göra nu då, minst.]]>
<![CDATA[You had me at hallo.]]>


Sitter och kollar runt på olika tatueringar, egentligen borde jag göra religionen eller naturkunskapen men inget av det är speciellt lockande just nu. Väntar på att någon av mina sambos ska komma hem så att dom kan hjälpa mig. Första snön kom idag också, överlycklig. Hoppas nu bara att det kommer lite mer, och att det ligger kvar. Jag har fått ett munsår på hakan (!!), eller nej, inte på hakan men nästan. Livet leker.

Jag vet inte vad som händer i min kropp.
J a g k a n i n t e k o n t r o l l e r a d e t l ä n g r e . .]]>
<![CDATA[Hard Candy, 2006]]>

Idag är en tröttis dag. Så ska lägga mig och kolla på Hard Candy nu och sen sova : } Igår kväll jobbade vi först, tyckte det gick jättebra och var nog det roligaste jobbet jag någonsin gjort (gratis alkohol tillexempel) och när vi slutade så gick allting bara utför. Men kul hade jag, det jag minns av det hela. Sov hos grannen, eller, nästan grannar är vi ju. Och sen åkte jag till lägenheten och var bakfull.

Imorgon är det skola igen. Känns som vi haft ett lov nu eftersom jag var ledig nästan hela förra veckan. Och denhär veckan ska all religion göras klar. Tror jag ska be Daniel om lite hjälp :}

Nu film/sova. PUSS!
]]>
<![CDATA[16.20]]>


FOTO ; Emilia
REDIGERING ; Jag.

Gick upp för ungefär två timmar sedan, vilken jäkla tur att jag var ledig idag för jag hade ju tydligen skitit i att gå upp när alarmet ringde 07.15. Skönt att få sova ut ibland också :} När jag ätit frukost/lunch stod Emilia i dörren med kameran i högsta hugg. Tog lite bilder och sen åkte hon för att hämta småttingarna. Och kvar blev jag framför redigeringsprogrammet, och där sitter jag än. Senare ikväll ska jag iväg till Daniel och Emil för att kolla på deras nya place, två grabbar under ett tak.. Chansar ju på att det finns minst (!!) två datorer.

]]>
<![CDATA[1 December]]>

Å gisses vilken händelserik dag! Förr (läs: 1 vecka sedan) kunde jag klaga på att det aldrig hände något i mitt liv, men idag hände det nästan lite för mycket på för kort tid. Det började med att min Isa fick körkort, sen dog min gubbe på The Sims, sen fick jag övningsköra i Sunne och parkera/backa en jäkla massa. Sen fick jag med mig två fina tjejer hem, och vi gjorde en superlunch. Aah.. och innan det så fixade jag löshåret på mig själv, det var ett jäkla krångel idag, men bra blev det tillslut :}

Runt två tiden skulle vi köra Johanni till Torsby, första gången Isa körde med körkort. Fick baconchips från badhuset och sen tränade vi att åka i rondeller. Och på hemvägen hände det, ett råddjur ville med in i bilen. Tyvärr saknar dom ju iq'n för att öppna en dörr, så han hamnade först på sidan av huven och sen sprattlandes på vägen. Visserligen hade inte jag heller iq'n med mig idag, för jag fick inte heller upp dörren.

Det var längesen jag hade dendär chocken. Och när den släppte satt vi bara och skrattade åt alla dumma saker vi gjorde och sa, måste bara säga att det var tur att bilarna bakom hjälpte till. Tack! :)

nu på kvällen har jag redigerat bilder (as usual) tänkte även att jag skulle göra klart religionsskiten, men den får vänta några dagar till. Imorgon är jag ledig, igen, så då ska jag försöka göra lite skolarbete. Men vi får väl se hur det går med den saken. Och på kvällen ska jag till bäste Daniel.]]>